İRMİKLİ PUDİNG TARİFİ
01:03 by ZuhalİRMİKLİ PUDİNG TARİFİ
Malzemeler :
200 gr Pınar Labne
3 su bardağı Süt
1 su bardağı irmik
10 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya
Yapılışı :
Tüm malzemeleri karıştırarak pişirdiğiniz muhallebiyi borcama dökün. Kolay çıkması için borcamın altını ıslatabilirsiniz. Keserek ya da bardak ağzıyla yuvarlak form vererek çıkarabilirsiniz. Buzdolabında 1 saat bekleterek soğutun ve isterseniz sizde üzerini ahududulu (frambuaz) marmelatıyla süsleyerek servis yapabilirsiniz.
Etiketler:
Kolay Sütlü Tatli Tarifleri
,
Kolay Tatli Tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder