MISIR GEVREKLİ KURABİYE TARİFİ 2



MISIR GEVREKLİ KURABİYE TARİFİ 2
 
Malzemeler :
1 paket margarin (oda sıcaklığında yumuşamış)
1 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 bardak mısır gevreği (BİM markette var)
1 su bardağı damla çikolata
3,5 su bardağından biraz fazla elenmiş un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilyalı Creme Ole

Yapılışı :

Önce yağ, yumurta, ve şekeri krema kıvamına gelene kadar en az 5 dakika çırpın.Elenmiş unu ve kabartma tozunu ilave edin ele az yapışan bir hamur kıvamı olmalı..ayrı bir yerde dövülmüş mısır gevreği ve çikolatayı bir tabakta karıştırın.Hamuru top haline getirin ve tabaktaki çikolatalı karışıma bulayın,yağlı kağıt serilmiş veya yağlanmış tepsiye dizin ısıtılmış fırında kontrollü pişirin fazla kurutmayın,muhteşem bir sey oluyor,bu kurabiye sossuzda yeniyor ama isterseniz Creme ole dökün üzerine görüntüsü daha bir güzel oluyor ve ceviz kırıklarıyla süsleyin.
Creme Ole‘yi hazırlamak için:
Creme Ole birkaç dakikada,üstelik pişirmeden hazırlanıyor.Soğuk sütle çırpmanız yeterli 1 paket creme ole'yi paketin üzerinde yazdığı gibi hazırlayın ve kurabiyelerin üzerine dökün benim resimde yaptığım gibi,crem ole dr oetkerin bir ürünü soğuk sütle 3 dk. da hazırlanan bir ürün.

0 yorum :

Yorum Gönder