KREM ŞANTİLİ KAKAOLU BİSKÜVİ TARİFİ



KREM ŞANTİLİ KAKAOLU BİSKÜVİ TARİFİ

Malzemeler :
2 paket kakaolu petibör bisküvi
Yarım çay bardağı süt (bisküvileri ıslatmak için)
1 paket krem şanti
1 su bardağı soğuk süt

Kremasının Malzemeleri:
1 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 yemek kaşığı nişasta
1,5 tatlı kaşığı kakao

Üzeri İçin:

Hindistan cevizi,Antep fıstığı vs.

Yapılışı :
Krema malzemelerini karıştırıp muhallebi gibi pişirin ve soğutun.1 paket krem şantiyi 1 bardak soğuk süt ile çırpın.Bisküvileri süte batırıp bir sıra tepsiye dizin ve üzerine krem şanti sürün 2. ve 3. sıra için aynı işlemleri yapın.Soğuttuğumuz kakaolu sosu üzerine döküp kaşığın tersi ile düzeltin.Hindistan cevizi ve Antep fıstığıyla üzerini süsleyin 3-4 saat buzdolabında dinlendirip servis yapın.
Afiyet olsun.

0 yorum :

Yorum Gönder