PAÇANGA BÖREĞİ TARİFİ



PAÇANGA BÖREĞİ TARİFİ

Malzemeler :
2 adet yufka
200 gr pastırma
2 adet yeşil biber
200 gr rendelenmiş kaşar peynir
1 adet orta boy domates
Tuz, karabiber

Kızartmak İçin :
Sıvıyağ


Yapılışı :
Yufkaları altıya bölün.Pastırma ve biberi ince ince dilimleyin.Kaşar peynirini rendeleyin.Domatesi soyun ve küp şeklinde doğrayın.Karışımı tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın.Hazırladığınız içten yufkaların içine koyup sigara böreğinden biraz daha kalın şekilde sarın.Ucunu kapatmak için suya batırın.Kızgın yağda kızartın.Fazla yağını almak için kağıt havlu üzerine alın.Paçanga börekleriniz hazır, sıcak olarak servis yapın.

0 yorum :

Yorum Gönder