MUTLU LEZZET TOPLARI TARİFİ


MUTLU LEZZET TOPLARI TARİFİ
 
 
Malzemeler :
2 adet muz
1 yemek kaşığı süzme bal
Yarım paket pötibör bisküvi
Yarım paket bitter çikolata
Yarım paket beyaz çikolata
Yarım paket çilekli çikolata
Çubuklar
Pasta süsleri

Yapılışı :
Muzları çatalla ezip püre haline getirin.Bisküvileri robotta çekip un haline getirin.Derin bir kapta muz püresi, bisküvi unu ve balı karıştırın.Karışımdan ceviz büyüklüğünde toplar yapıp çubuklara batırın.
Çikolataları benmari usulü eritin.Topları isteğinize göre çikolatalara bulayın.Pasta süsleriyle süsleyip buzluğa kaldırın.Çikolata kaplaması donduktan sonra servis yapın.
Afiyet olsun.

0 yorum :

Yorum Gönder