HAVUÇLU ÇİKOLATA TOPLARI TARİFİ



HAVUÇLU ÇİKOLATA TOPLARI TARİFİ

Malzemeler :
2 adet havuç
1 paket kakaolu petitbeurre bisküvi
100 gr damla çikolata
50 gr toz şeker
150 gr Hindistan cevizi
150 gr toz fındık
30 gr tereyağ


Yapılışı :
Havuçları soyun ve rendenin ince tarafı ile rendeleyin.Petit beurre bisküvileri elinizle kırarak çok küçük parçalara ayırın.Rendelediğiniz havuçları tereyağında yumuşayana dek kavurun.Derin bir kabın içinde kakaolu bisküvi, damla çikolata ve toz şekeri karıştırın.Havuçları sıcakken bisküvilere ekleyin ve karıştırın. Elinize bir parça karışımdan alarak şekil verin.Hindistan cevizi yada toz fındığa bulayıp servis tabağına alın.Minik lezzet toplarınız hazır.Afiyet olsun.

0 yorum :

Yorum Gönder